Mobil szálláshely

A fesztiválokhoz kapcsolódó szállás lehetőségek tárháza már olyan széles skálán mozog, hogy mindenki megtalálja magának a lehető legszimpatikusabb és legmegfelelőbb szállás megoldást.

Leggyakoribb fesztiválszállás típusok közé tartoznak a sátorozási lehetőségek, glamping mobilszállások. Sokan választják ezt a fajta megoldást is.
Ezek a sátrak a kempingekben vannak elhelyezve a fesztivál, rendezvény területén belül. Így ez is egy pozitívuma ezeknek a szállásoknak, mivel nem kell azon gondolkoznod, hogy mennyivel előbb indulj el a rendezvényre, koncertre, hogy időben odaérj, nem is beszélve a hazajutásról.

Bemutatok nektek két szuper glamping lehetőséget , melyek kész, berendezett, egyedi desinggel borított IGLOO GLAMPING és IGLOO BOX-ok. A szálláskeresők megtalálják a saját igényeiknek megfelelőt. Ezek a glamping szálláshelyek kényelmesebbek és komfortosabbak, mint a többi sátor lehetőség. Igloo glamping buborékjaink több méretben elérhetőek, ággyal puha takaróval és párnával karöltve. Ha szeretnéd, hogy még kényelmesebbé, élvezetesebbé és teljesebbé tegyük tartózkodásodat, akkor tudsz bérelni tőlünk ventilátort, légkondit, design hűtőt (hogy ne maradjon melegen a söröd 🙂 ), asztalt és kemping széket is.
Az Igloo box glamping egy olyan kempingfajta amely ötvözi a hagyományos kemping élményét a luxus és a kényelem szolgáltatásaival, amelyekre inkább a szállodák vagy üdülőhelyek jellemzőek. Az Igloo Boxok is számos kényelmi funkcióval rendelkeznek, mint például beépített klímával, világítással, kényelmes matraccal, takaróval és két db usb csatlakozóval. Különleges élményt nyújtanak azoknak, akik keresik az extrém élményeket és az egyedi szálláslehetőségeket.

Ha felkeltette érdeklődésedet, kattints weboldalunkon a szálláshelyinkre, ahol bővebben tájékozódhatsz iglu glampingünkről és igloo boxunkról is.