Télikert, mint igloo

Modernizáció és kényelem – Télikertek igloo csodái

Ki hogy készül a téli, hűvösebb időszakra?

Így készülj fel iglooval a téli időszakra!

A hideg évszakok beköszöntével mindannyian vágyunk egy kis kényelemre és melegségre a szabadban. A polikarbonát igloo-k nem csupán újszerű és stílusos megoldások a teraszokra, hanem valódi télikertek, mobil télikertek és kerti pavilonok, amelyek forradalmasítják a kerti élvezeteket. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, miért érdemes a polikarbonát igloo-kat választani, amikor télikertet vagy kerti pavilont keresel.

Télikert megoldás iglooval
Szerezd be most kedvezményes áron igloodat!

Polikarbonát Igloo: a mobil télikert:

A polikarbonát igloo-k nem csupán meghökkentő látványt nyújtanak a teraszokon, hanem valóságos télikertekké alakíthatják át azokat. Az átlátszó polikarbonát anyagnak köszönhetően a természetes fény beáramlik, miközben a téli hideg és az időjárási viszontagságok kint maradnak. Ezáltal a polikarbonát igloo-k egyben mobil télikertek is, amelyeket igény szerint telepíthetsz és szétszerelhetsz.

Télikert élmény, pavilon kényelemmel:

A polikarbonát igloo-k olyan innovatív télikertek, amelyek kombinálják a télikertek kényelmét a pavilonok eleganciájával. Az átlátszó polikarbonát anyag optimális fényviszonyokat teremt, míg a kerti pavilon hangulatot és kényelmet nyújt.

Igloo méretek, borítások:

Az iglook háromféle méretben elérhetőek és különböző borítással kérhetőek. A sík polikarbonát, teljesen átlátszó és UV álló, prémium termékünk, ajánljuk  a hideg idő beköszöntével. Tavasz-nyár beköszöntével pedig: szúnyogháló, árnyékoló, valamint panoráma borításunkat.

Ahol több méretet megtekintheted és láthatod, kipróbálhatod az élményt:

Az ország területén sok helyen találkozhattok már iglookkal. Budapesten a Városligetben több mint 10 db vendéglátó helyen (legkedveltebb L és XL méretek) találkozhattok a termékkel.

Gyere el személyesen Tárnokra a 400 nm-es raktárunkba, ahol találkozhatsz velünk is! 🙂