Esküvői kiegészítő – Legyen a tied a legmenőbb Nagy Nap 2024-ben!

Biztos már mindenki izgatott a jövő évi esküvők miatt, különösen azok, akik házasodni szeretnének. Már folyik a szervezés és mindenki lefoglalta a helyszínt. Megvan a menüsor, ki mit fog enni, mennyi ital kell és milyen ízű lesz a torta. A vendég lista megtelt és a program is kezd körvonalazódni, egy valami azonban még hiányzik…

Gondolkodtál már azon, hogy a mostanában rendezett hasonló stílusú, egyen-sablonra épült esküvők közül hogyan tud a tied kitűnni a legjobban? Mi folyamatosan azon gondolkozunk, hogy valami újat, valami megújulót és izgalmas ötletet tegyünk az ügyfeleink elé az asztalra.

Erre is van megoldásunk – iglookra van szükséged, amik további férőhelyként és dekorációként is szolgálnak majd a Nagy Napon.

Mielőtt azonban elkezdenénk részletezni, hogy mi hogyan képzeljük el az esküvői iglookat egy gyönyörű kertben, egy mesebeli kastély parkjában, vagy akár egy menő szálloda teraszán, nézzük meg, hogy mit tudnak nekünk nyújtani ezek a kis pavilonok.

Tulajdonképpen bent vagy, miközben kint is – ez a nagyszerű az iglookban. Időjárásálló anyagból készült, szinte bárhova fel tudjuk állítani, az sem gond, ha a talaj kicsit ingoványos, vagy laza. Az iglook kupolája több célt is szolgálhat, attól függően, hogy épp milyen évszakban vagyunk. A kupola segítségével könnyedén létrehozhatunk extra szabadtéri teret, amelyet egész évben, minden időjárásban élvezhetünk, még akár az esküvőnkön is. De mégis hogy? Az igloo Prémium Polikarbonát burkolattal, repülőgépipari minőségű eloxált alumíniumból készült. A keret rendkívül masszív, mégis könnyű, lehetővé téve az összeszerelt igloo könnyű mozgatását. A lehetőségek végtelenek, lehet szó akár elegáns télikertről, vagy bohém, családias légkörű pihenőről, ezekben a pavilonokban bármi megvalósítható.

Akkor térjünk is rá arra, hogy hogy lesz az igloonk esküvői?

Az esküvő napjának különlegesnek kell lennie, ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni. Minden esküvő személyre szabott, hogy biztosan tökéletes legyen az élmény és az utolsó részlet is megfeleljen az ifjú pár kívánságainak és ízlésének. Tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy segítsenek Nektek a szállítástól kezdve az összeszerelésen keresztül minden lépésben. A dekorációval kapcsolatban kellenek ötletek? Felkészültünk a legújabb esküvői trendekből, készen állunk arra, hogy csodálatossá varázsoljuk a Nagy Napot.

Meghallgatjuk, hogy mik a vágyaitok és arra építjük egyedi ajánlatainkat – biztosítva azt a napot, amiről álmodtatok.

Az iglookat ajánljuk esküvői szertartáshoz, esküvői partykhoz, fogadásokhoz és egész éjszakán át tartó bulikhoz is. Esküvői fogadó helyiségként is szolgálhat a szertartás és a vacsora között, valamint pihenősarokként is tökéletes az est hátralévő részében.

Egyedi ülőalkalmatosságokkal, világítással és dekorral tudjátok feldobni az esküvői hangulatot az iglooban.

Valami extrémebbre vágysz a nászéjszakán?

Miért ne lehet az első közös éjszakát is a szabadban tartani? Ha egy késő tavaszi, kora őszi, vagy nyári esküvőről beszélünk, akkor semmi sem akadályozhat meg abban, hogy a szabad ég alatt töltsétek a nászéjszakát az eskütételek után.

Az iglooval azonban ez az álom még télen is valóra válhat fűtő rendszereknek köszönhetően.

A menyasszony és a vőlegény számára ez egy felejthetetlen éjszaka lesz. Romantikus igloo lakosztály rendezhető be fénysorokkal, hálózsákokkal, puha takarókkal és kényelmes párnákkal.

Ha többet szeretnél megtudni a lehetőségekről és opciókról, akkor keress minket bizalommal.

Kérd személyre szabott esküvői ajánlatunkat e-mailben, vagy keress minket telefonon! 

info@igloo.hu

+36309454148