Nyári esküvő? Igloo-t minden vendég feje fölé!

Az iglu nem csak télen és a hidegebb időszakokban, de nyáron az esküvőszezonban is tökéletes fedett terasz, napernyő vagy egyéb kültéri fedél helyettesítésére.

A nyári esküvő egyértelműen a legkedveltebb a párok körében, mindenki nyáron szeretné tartani a Nagy Napot, mert ilyenkor a kellemes idő, a napsütés, a meleg nappalok és a lágy nyári szellő mindenki hangulatát kellően megalapozza. Nincs is szebb, mint a csillagos eget bámulva, egy finom koktéllal a kezünkben kielemezni és visszaemlékezni az aznap történtekre, folytatni a bulit és megünnepelni az ifjú párt.

Ti is így tervezitek? Mi biztosan erre szavazunk! Írtunk már nektek különböző esküvői praktikákról és dekor elemekről, de csak hangsúlyozni tudjuk, hogy az iglu egy mindenki számára elérhető, minden esküvői dekorba remekül beleépíthető és nem mellesleg magában is mutatós, kényelmes eleme lehet a régen várt esküvőtöknek.

Mutatunk néhány ötletet, amivel kedveskedhettek a vendégeknek a legnagyobb kánikulában is – olyan ötletek ezek, melyik az igluban jól elhelyezhetők és jól fognak jönni a hőségben.

Az örök klasszikus limonádéval nem lehet mellélőni, ráadásul egy limonádés pult dekorációként is megállja a helyét – Limonádét mindenkinek! Egy előre felállított, friss gyümölcsökkel és különböző dekorációkkal tarkított limonádés asztalt remek eleme lehet az igloo-nak. A különféle hűsítő limonádékkal pedig gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvében járhatsz. De akár "Csináld magad limonádé" pultot is összeállíthatsz: ehhez készítsetek ki néhány kancsó hagyományos limonádét és tegyetek mellé különféle gyümölcsöket, zöldségeket, fűszernövényeket, melyet mindenki kedvére adagolhat bele a limonádéba.

Nem csak ínycsiklandozóan finom, de fel is frissít mindenkit, mindeközben szuper hangulatot kölcsönöz az iglunak.

Csipegessenek a vendégek a hosszú vacsora után is. Használd az iglut egy mini svédasztal felállítására. Nyugodtan térjünk el a megszokottól, merjünk nagyot álmodni, még egy kisebb fogadás, egy bográcsozós kerti party is tökéletesnek bizonyulhat a menyasszonytánc megalapozására. Jó választás lehet az extra ételsor beiktatása kint, különleges berendezéssel, ezekkel semmihez sem fogható hangulatot tudunk varázsolni egy-egy ilyen alkalomhoz. Vendégeitek el lesznek ájulva, ha okosan válogatjátok össze, hogy miből tevődjön össze a menü és még a helyszín is nem mindennapi emellé.

A 16 személyes sátrunkban akár öt vagy hat asztal is kényelmesen elférhet. Ezekre helyezd ki a vacsoráról megmaradt süteményeket, tortákat, melyet jó idő esetén akár kint az igluban is be tud fejezni a násznép, de akár fel is tudjátok itt szolgálni.

Mindenképp érdemes ebben a melegben egy kis vízről is gondoskodni. Felfrissülni létfontosságú egy kánikula közeli időjárásban. A limonádékhoz hasonlóan készíts ki pár vizes palackot is az igloo after partyba, de felszolgálhatjátok a limonádékhoz hasonló üvegkonténerben is.

Az egésznek csak a képzelet szabhat határt. Az ételeket és az italokat sokféleképpen lehet tálalni, nagyon kreatív dekorációkat lehet kitalálni, témától függően minden lagzira. A raklapokból és deszkákból összeállított standok nagyon népszerűek mostanában. Divat volt előző években a naturális, letisztult, egyszerű, de mégis nagyszerű dekor, mely inkább egy természetközeli vonalat helyezett előtérbe.

Létrákból és dobozokból is nagyon ötletes és szép dekorációs elemeket lehet kreálni. A nagy üvegek tökéletesek limonádék vagy egyéb nagy mennyiségben készített italok tálalására, a régi vagy különleges üvegek is nagyon jól mutatnak, egy-egy kis csokorral vagy égősorral kiegészítve, felcímkézve, más dekorációs elemekkel körberakva.


Írj nekünk még ma, és rendezzük be együtt a kültéri igloo világod!

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@igloo.hu
Vagy hívj minket telefonon:
+36308265787

További cikkeink