Igloo Summer Guide

Összegyűjtöttük azokat az ötleteket és recepteket, melyekkel igazán különlegessé varázsolhatod a szabadtéri iglu élményt a tavaszi és nyári időszakban.

Mik azok a dolgok, amik nélkülözhetetlenek az igloo asztalokról? Tudtad, hogy az igloo-ban akár 5-6 asztal is kényelmesen elfér és nem csak állófogadást tarthatsz, de 10-15 embert is le tudsz ültetni, ha inkább úgy szeretnéd megvendégelni a barátaid?

Bizony! Egy igloo sok mindenre alkalmas, de ezek közül az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb ötlet a kis kerti dómunkat egy kerti party kiegészítőnek használni.

Nem véletlen átlátszó a teteje, innen akár még a csillagokat is nézhetitek a tiszta nyári égbolton. De térjünk is vissza a kerti partikhoz. Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat a harapnivaló ötleteket, amik nekünk már több iglu partyn is beváltak és mindenki örömmel fogadta és fogyasztotta őket.

Mi nem csak arra gondoltunk, hogy finom és mutatós legyen, hanem arra is, hogy egészséges és tápláló.

Mindannyian tudjuk, hogy a nyár az az időszak, amikor fel-felbukkan a vízparton egy pár gombóc fagylalt, pár deci jégkása, a sült krumpli ketchuppal és ráadásként a jó öreg strandos főtt kukorica is. A nap végére pedig úgy érezzük, hogy mozdulni se bírunk. Biztosan te is voltál már így, mi biztosan. Snackelni márpedig mindenki szeret, és ha okosan csináljuk, nem is kell lemondani róla. Nem az a mindegy, hogy mit eszünk, hanem hogy mennyit és abból a valamiből milyen minőségűt fogyasztunk.
Bár az az elképzelésünk van, hogy a szendvics nem jelent teljes és kiegyensúlyozott ételt, ha biztosítja az összes szükséges élelmiszercsoportot, egészséges alternatívává válhat különleges alkalmakkor, mint például ez a kerti igloo party

Töltsük meg finom sajtokkal, zöldségekkel, amik lehetőleg szezonálisak legyenek, ha nincs otthon saját, akkor próbáljuk meg egy szupermarketből beszerezni őket, amit már jól ismerünk és bízunk a minőségben.

A nyár kifejezetten az a szezon, amikor az a legfontosabb számunkra, hogy formában legyünk. Természetesen a bulinak nem csak erről kell szólnia, de mi erre is szeretünk odafigyelni ezért is született meg ez az írás részben.
Beszéltünk már a lehetséges elrendezésekről és opciókról, ahány asztal, annyi féle fogás. Néha ez kissé bonyolult lehet kitalálnunk egy ekkora rendezvénynél és ennyi felszolgált fogás mellett mit hova tegyünk, hogy lehetne a legcélszerűbb megteríteni és szervírozni. Nyáron egy kicsit több szeszélyt engedünk meg magunknak mind az ételek, mind az alkohol tekintetében, vagy gondoljunk csak a fagylaltra, kürtöskalácsra és különböző nyári csemegékre, mint a lángos.

Nem csak az ételekről kell gondoskodni, de a kényelemről is. Továbbá, mivel nagyon meleg van, gyakran nincs kedvünk futni vagy bármilyen sportot űzni, vagy álldogálni, ezért szeretünk nem csak kényelmesen, de kifejezetten sokáig is ücsörögni helyeken, árnyékban, a naptól védett helyeken. Ehhez bizony ki kell bélelni az iglut.
Az igloo alját műfű borítja, de erre még rakhatunk párnákat, takarókat, plédeket, kisebb és nagyobb bélelt ülőkéket, vagy akár lehetőség szerint babzsákot. Ezen a zöld padlón minden jól mutat.

Minden megvan most már ahhoz, hogy teljes legyen a tavaszköszöntő, nyárindító vagy akár nyárzáró party. Mindig kell találni egy alkalmat ünneplésre, és mi meg is találtuk ezeket Nektek. Keress minket bizalommal, ha egy igazán különleges és máshol nem megszokott kerti buliba invitálnád meg a haverokat, ismerősöket, de nincs hozzá elég ötleted. Nekünk van még bőven!


Írj nekünk még ma, és rendezzük be együtt a kültéri igloo világod!

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@igloo.hu
Vagy hívj minket telefonon:
+36308265787

További cikkeink