Kapcsolj ki egy tó mellett!

Jó ötletekből sosem fogyunk ki, ezért is jutott eszünkbe, hogy mi lenne, ha egy tó melletti piknik vagy grillparty lenne a következő esemény, amin összegyűltök a barátaiddal.
Biztos arra vagy kíváncsi, hogy mégis hol és hogyan oldható ez meg?! Szerencsére mi tudjuk a választ! Az iglu egy mozgatható és hordozható kis épület, amit szinte bárhol fel tudunk Nektek építeni, ahol csak szeretnétek.

Arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha egy kis halastó partján kapcsolódhatnánk ki, nem csak nyáron, amikor tikkasztó a hőség, hanem télen is, amikor kicsit hűvösebb a levegő.
Szerencsére az igluk fűthetőek és egyáltalán nincs hideg benne még a legnagyobb mínuszokban sem. Nagyon kellemes levegőt és hőmérsékletet biztosítanak belül a fűtőtestek.

De hova érdemes Magyarországon belül elmenni? Melyik tó az, amelynek a partján szívesen megtartanál egy vízparti pikniket, vagy italozást?

Mi összeszedtük neked az ötleteinket, még keresgélni sem kell. Válaszd ki a számotokra legmegfelelőbb helyszínt és tölts egy igazán különleges, semmihez sem fogható napot a szabadban barátaiddal vagy szeretteiddel.

Mi más kaphatna elsőként helyet a gyűjteményünkben, mint a nagybetűs tavunk, a BALATON!
Az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja, ami nem véletlen, hiszen a hangulatos városai, változatos strandjai és a csodálatos Balaton-felvidék még a külföldi turistákat is utazásra csábítja. A helyszín, amit mi választanánk az igloo elhelyezésére az nem más, mint a balatonakarattyai magaspart vagy a déli parti szabadstrandok egyike.
Második tippünk a Velencei-tó, ahol mindig történik valami.
Állandó a pörgés a tó körül, garantáltan találsz valami olyan tevékenységet errefelé, ami miatt érdemes lesz pár percre kijönni az igloo-ból. Természetesen a tó körül sátrazni is lehet, ám az igloo élményt semmi más nem adja vissza. Nincs ahhoz fogható, amikor a sátor belsejéből látod az éjszaka fényeit és a csillagokat.

Menjünk is tovább – Milyen helyszín jöhet még szóba?

Csepeli horgásztó: Közel Budapesthez, de mégis messze a város zajától, egy gyönyörű természeti jelenség ez a tó. Akár horgászat előtt vagy után el lehet benne időzni, a családdal is ki lehet ide vonulni és megpihenni az igluban. Nyugodt békés környezet, a csendes vízpart remek hely egy kis kikapcsolódásra.

Ha azt mondjuk, hogy Bokodi-tó, akkor mindenkinek egyből az az úszó kis falu jut eszébe. Hazánk egyik rejtett kincse, a Vértes lábánál fekvő, Oroszlányhoz közeli Bokodi-tó, melynek partján az utóbbi évtizedekben kiépített ún. úszó falu csodájára jár a fél világ.
A Vértesi Erőmű mesterséges hűtőtavának partját szinte teljesen elfoglalják a különleges, cölöpökre épült horgász házikók, melyekhez hosszú fapallókból álló stég vezet.

Bizonyára már több Instagram fotón visszaköszönt mindannyiunk közösségi média felületein, azonban a tó nem csak a horgászfalut, de megannyi más izgalmat is rejteget.
A Bokodi-tó megközelítése korántsem egyszerű feladat, csak meglehetősen rossz állapotú földutakon juthatunk a part közelébe. A legkönnyebben elérhető partszakasz, talán az egyik leglátványosabb stégekkel felszerelt is, azonban megéri a fáradozás, eljutni a tóig, hiszen remek látvány társul hozzá a kis házakkal kiegészítve.
Miért ne lehetne nekünk is saját kis "házikónk" a tó mellett?
Az iglu itt is tökéletesen mutatna és nem is kell stéggel vagy horgászházzal rendelkezni, a többi tó meglátogatása után akár itt is felépíthetjük ideiglenes otthonunkat.


Írj nekünk még ma, és rendezzük be együtt a kültéri igloo világod!

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben:
info@igloo.hu
Vagy hívj minket telefonon:
+36308265787

További cikkeink