IGLU Lite

346.900 Ft

kerti iglu
kerti iglu kerti iglu

Ez a kupola alakú kerti iglu teljes mértékben helyettesíti a pavilont, kerti sátrat vagy bármilyen más eszközt, ami a tűző nap vagy a szél ellen véd. Még azt is mondhatjuk, hogy sokkal jobb mint ezek bármelyike. Használhatod nyári pavilonként, relaxációs zónaként, gyereksarokként, saját obszervatóriumként, télikertként vagy üvegházként. Ez lehet a saját privát helyed is akár a jóga vagy a pilates gyakorlásához.

A kerti iglu nagyszerűen használható egész évben. A szerkezet úgy van kialakítva, hogy kétféleképpen lehessen összeállítani. Ezt hívjuk nyári és téli változatnak. A nyári változat részben van csak letakarva, szélesebb és magasabb bejárattal rendelkezik és a kiváló minőségű polietilén HDPE-ből készült szövet véd a napsugárzástól. A téli változatot egy PVC-ből készült átlátszó palást/takaró borítja, amely késő éjszakáig lehetővé teszi a környező vidék megfigyelését. A szerkezet erős és tartós, 100%-ban újrahasznosítható PVC-ből és ABS anyagból készül. A ponyva sérülésének elkerülése érdekében a cipzárokat mindig a gyártó ajánlásai szerint rögzítsd, valamint ügyelj arra, hogy behúzáskor a cipzár két része a lehető legközelebb legyen egymáshoz.
A kupola alakja lehetővé teszi a fény beszivárgását minden szögből, és egyenletesen oszlatja el a hőt az időjárásnak megfelelően, így az igluban optimális hőmérséklet fog uralkodni.
Csak elektromos fűtőtesttel használható!

Paraméterek

PVC+ABS szerkezet
PVC téli takaró
polietilén HDPE nyári takaró
360 cm alapátmérő
max. 220 cm belmagasság
kétféle összezserelési mód
hóellenállás: 20 kg-ig
szélellenállás: 35 km/h-ig
lehetővé teszi fűtési rendszerek telepítését is
UV álló
rögzítési mód: csavarokkal
3 év garanciával

méretek